QUI SOM?

Allà per l'any 1970, els nostres iaios, Pares, Suegros Contxita i Pauli, van crear el que avui dia és: CASTELLÓ ESPORTS by RUNNERING. A partir d'aquesta data, hem estat en contínua evolució, intentant sempre buscar allò que el client necessita i adaptant-nos al mercat en cada moment.

El 1988, vam entrar a formar part del grup de compres Detallsport, S.A. per compartir experiències amb altres companys i unir forces a l'hora de vendre i comprar. Sempre estem renovant les botigues, incorporant-hi els nous mètodes de venda i màrqueting.

El 1999 ens adaptem a la imatge corporativa Base, dins del grup, podent realitzar campanyes molt més professionals i que arribessin a més gent.

El 2009 ens vam especialitzar en Running, Trailrunning i Muntanya, implantant la venda dins del món Online, creant la marca RUNNERING.

Vam tornar a néixer al juny del 2010, seguint amb la nostra especialització en el Running i la Muntanya.

Crear un ADN propi, diferenciant-nos en els conceptes actuals

Una clau fonamental: Som un de vosaltres. Sortim a córrer habitualment tant per asfalt com per muntanya. Durant l'any vam participar en diferents modalitats de carrera (5k, 10k, 42k, Ultra), a més d'organitzar la Cursa de la Lluna Llena i la Cursa de la Dona (RUNNERINGgirls by Atrium) a Viladecans.

Sabem, coneixem i volem.

  1. Un lloc on ho tingui tot, Un concepte global.
  2. Estil de vida: on i com entrenar-te.
  3. Conec el teu cos. Estils dentrenament, informació, objectius, assessorament.
  4. Com ALIMENTAR-TE: Per sentir-se bé. Consells de nutrició, plans i experts que us assessorin.
  5. Els millors PRODUCTES: Adequats per a cada moment. Garanties, confiança, recomanació, credibilitat.
  6. Com recuperar-te: tenir cura del seu cos. Tècniques, tornar a sentir-se bé, llocs recomanats.
  7. VIURE EXPERIÈNCIES: Viatges, entrenaments, sensacions… sentir-se esportista, competir, compartir experiències, gaudir…

Vivim per i per a l'esport i ho volem  compartir/gauidir amb vosaltres. Ens comprometem amb "l'actitud social" i ens sentim bé. Som  SALUDABLES, SOSTENIBLES, SOLIDARIS i com no ESPORTISTES.